С много настроение, фойерверки и дъжд започна третото издание на

...
 С много настроение, фойерверки и дъжд започна третото издание на
Коментари Харесай

С танци, фойерверки и дъжд започна третото издание на SPICE Music Festival 2021

 С доста въодушевление, фойерверки и дъжд стартира третото издание на SPICE Music Festival 2021 в Бургас- 6 задгранични групи и реализатори се качиха на сцената в първата фестивална вечер. Към звездите от 90-те години се причислиха и едни  от най-любимите български музиканти от Фондацията.

Още предходната година, когато коронавирус незнайните бяха доста и се оказаха спънка част от изпълнителите да не дойдат в Бургас, уредниците обявиха, че SPICE Music ще има, 12 месеца по-късно, той е реалност. 18 изпълнители  от целия свят пристигат  край морето, с цел да станат част от един от дребното европейски фестивали сега. Жадни за музика и развлечение са и българите, които стават част от тридневната демонстрация. Някой от тях са тук за първи път, а други за трети.

Едни от първите, които излязоха на сцената бяха Real McCoy. Немската евроденс група завоюва няколко биса и самоуверено се снима с всички почитатели, които пожелаха да се срещнат с тях, а пред публицисти оповестиха:

България вие сте страхотни! Обожаваме ви! Нямахме проблеми при пътуването, имунизирани сме! Много сме щастливи да сме тук!

DJ BoBo беше измежду най-чаканите първата мечер.Това е музикантът, който нееднократно е гостувал  в България, само че за пръв път бе в Бургас. Швейцарецът не спря да танцува и пя съвсем час и половина, като  изненада и надмина всички упования на публиката. На видео стени се сменаха денс клипове и такива, на които музикантът е в Африка. Така той съчета  обществените послания да бъдем по-хуманни  с най-популярните си части. Специално за публиката  DJ BoBo прочете обръщение на български език.

Музиканът направи още един  жест към страната ни. В едно от последните му изпълнения  се появи на видео стената българският трикольор с думите " Благодаря ти, България ".

За страдание, късният дъжд уплаши част от публиката и тя бе по - малобройна на осъществяванията на Silver и NАNA.

Българското присъединяване развълнува и по-младите и по-възрастните посeтители. То събра на сцената Дони, Момчил, Кирил  Маричков, Иван Лечев. Близо час  с Фондацията стотици хора, събрани на Морската гора пяха с тях обичани български песни.

Втората фестивална  вечер стартира  от 19 часа с Alice DJ.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР